Kerstmarkt afgelopen zondag 10 december 2023

We willen iedereen bedanken voor het komen naar de gezellige kerstmarkt in ons Cultureel Centrum afgelopen zondag! Ondanks de harde wind was het een heel geslaagde dag. De sfeer was geweldig, met een drukte van jewelste. Het leek wel of heel Oosterblokker was uitgelopen om de kerstmarkt te bezoeken. En wat was er veel te genieten: Hollandse snert, glühwein, heerlijke kerststol, oliebollen, appeltaart en nog zoveel meer. 😋
De kramen waren een  beleving op zich met een grote variatie aan kerstproducten – van kerststukjes en kaarsen tot speelgoed en brocante. Ook de kinderen hebben zich vermaakt met het versieren van cupcakes. En natuurlijk de kerstmuziek en het gelegenheidsorkest die voor een gezellige sfeer zorgden. 🎶

We zijn trots op deze traditie van meer dan twee decennia en blij dat we zoveel mensen hebben kunnen verwelkomen. De entree van slechts 1 euro en de rolstoelvriendelijke faciliteiten maakten het toegankelijk voor iedereen. 🤗
Vergeet niet, voor diegenen die er waren, deel je foto’s en ervaringen met ons! En voor diegenen die het gemist hebben, we hopen jullie volgend jaar te zien. Blijf ons volgen voor meer evenementen en updates!

Tot de volgende keer!
Cultureel Centrum Pancratius