Boekenmarkt afgelopen weekend, 11 en 12 februari

 

 

Het afgelopen weekend was de boekenmarkt een groot succes.
Dankzij de inspanningen van heel veel vrijwilligers was alles keurig georganiseerd en kon iedereen genieten van een gezellige en drukbezochte dag.
Er was een enorm aanbod aan boeken, waardoor er voor ieder wat wils was. Van spannende thrillers tot aan kinderboeken, alles was aanwezig. De enthousiaste boekenliefhebbers sloegen dan ook massaal toe en konden met volle armen naar huis gaan. Ook de puzzels vonden gretig aftrek bij het publiek en voor de inwendige mens werd goed gezorgd.

Maar de boekenmarkt was niet alleen leuk voor de bezoekers. Het evenement had ook een groot doel, namelijk het in stand houden van het gebouw Pancratius in Oosterblokker. Dankzij de opbrengst van o.a. de boeken kunnen de vrijwilligers dit prachtige gebouw blijven onderhouden en open houden voor verenigingen, culturele evenementen en andere activiteiten.

Kortom, de boekenmarkt van afgelopen weekend was een groot succes.
Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, het grote aanbod aan boeken en het mooie doel,
was het een gezellige en zinvolle dag voor iedereen. Wij hopen dat u er volgend jaar weer bij zult zijn!