Doe es gewoon vrijwillig

Wil je weten wat Cultureel Centrum Pancratius jou als vrijwilliger kan bieden? Op zaterdag 26 maart staan wij op de Vrijwilligersmarkt van Vrijwilligerspunt Westfriesland. Breng dan een bezoek aan onze marktkraam en we vertellen je er alles over!

Meer inspiratie opdoen? Op de Vrijwilligersmarkt staan marktkramen van ruim 40 organisaties uit West-Friesland. Op www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt vind je een overzicht van de deelnemende vrijwilligersorganisaties.

Vrijwilligerspunt helpt

Weet je nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Een medewerker van Vrijwilligerspunt Westfriesland kan direct samen met jou op zoek gaan naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past! Heb je vragen over vrijwilligerswerk, laaggeletterdheid, (taal)trainingen of workshops? Bezoek dan de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. Vrijwilligerspunt helpt je graag!

Kom ook naar de Vrijwilligersmarkt en doe es gewoon vrijwillig!

Wanneer: zaterdag 26 maart, 10.00 – 14.00 uur
Waar: Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14 A, Hoorn
Parkeren en toegang gratis.