Maandag 4 september luidt de klok van het Cultureel Centrum Pancratius!

Op de dorpsveiling van 2016 is door het CCP aangeboden: 1 minuut zelf de klok mogen luiden in de Pancratius kerk!
Een enthousiaste koper heeft bedacht dit te verzilveren op de 1e schooldag van de kinderen  van de R.K. Basisschool Pancratius in Oosterblokker.

Op maandag 4 september zal de klok van het CCP 2 x 1 minuut geluid worden.

Rosalie Valks en Eleonore Bartels van de Pancratiusschool zullen dit om 08.30 uur gaan doen. Van het CCP is de heer Wil Ettema aanwezig. De overige schoolkinderen zijn er niet bij aanwezig, zij gaan zoals gewoonlijk direct van huis naar het schoolplein. In de klas zal er naderhand even aandacht aan besteed worden dat de klok speciaal werd geluid voor de 1e schooldag van de kinderen van basisschool de Pancratius.